Welkom bij De Haan Bouwadvies

 
Bouwkundige keuring - de aankoop keuring

Een huis kopen is voor u geen alledaagse bezigheid, het beoordelen van de bouwkundige staat ervan voor ons wél! Tijdens de uitgebreide visuele, bouwtechnische keuring wordt de woning nauwkeurig én onafhankelijk beoordeeld. Gebreken en achterstallig onderhoud worden gelokaliseerd en gefotografeerd. Het bouwkundig rapport geeft vervolgens een concreet en helder beeld van de staat van de woning, incl. een raming van herstelkosten op korte en lange termijn. De foto's maken het rapport compleet. Onze rapportages worden opgesteld volgens de NHG richtlijnen en derhalve door alle financiële instellingen geaccepteerd. U krijgt dit waardevolle document standaard zowel per post als digitaal toegezonden.

Voor Engelstalige kopers bieden wij nu ook de mogelijkheid van een complete rapportage, professioneel in het Engels vertaald.

Dit alles wordt gedaan in samenwerking met Woningkeur.

Voorbeeldrapportage

Bouwkundig advies - exclusief rapportage

Wanneer u een specifiek, bouwkundig probleem heeft en daarvoor advies wenst van een bouwkundige, kunnen wij u voor een scherpe prijs het bouwkundig advies aanbieden. Uw inspecteur zal samen met u het probleem ter plaatse grondig bekijken en u adviseren in de mogelijke oplossing ervan. Voorbeelden van specifieke problemen zijn scheurvorming, vocht- of dakproblemen.

Deze keuring is bedoeld voor het advies over specifieke problemen aan een enkel element in de woning. Indien u meerdere zaken in de woning wilt laten bekijken, adviseren wij u de uitgebreide bouwtechnische keuring.

Indien u dit wenst, kan er een rapportage incl. foto’s worden gemaakt van de bevindingen van de inspectie ter plaatse. Eventuele herstelkosten, voor zover van toepassing, worden hierbij ook vermeld. Hiervoor wordt dan een toeslag van slechts € 50,00 in rekening gebracht.

Dit wordt gedaan in samenwerking met Woningkeur.

Copyright by MCH Media