Welkom bij De Haan Bouwadvies

 
Energielabel

Bij het kopen of huren van een woning wilt u weten hoe energiezuinig de woning nu eigenlijk is. Met het energielabel ziet u door middel van indeling in klassen en kleuren in één oogopslag of een woning zuinig of onzuinig is ten opzichte van een vergelijkbare woning.

Energielabel A (donkergroen) is zuinig, energielabel G (rood) is onzuinig. Tijdens de keuring wordt o.a. de mate van isolatie en de zuinigheid van installaties voor verwarming, warm water en ventilatie vastgesteld. Belangrijke informatie, want een energiezuinig huis zorgt niet alleen voor een lagere energierekening, maar biedt u ook meer wooncomfort!

Het energielabel is verplicht bij verkoop of verhuur van de woning en is geldig tot 10 jaar na opnamedatum. Per 1 januari 2010 is het energielabel vernieuwd. Vanzelfsprekend voldoen wij aan alle gestelde eisen en werkwijzen.

Wilt u weten wat in uw woning de mogelijkheden én kosten zijn om uw woning energiezuiniger en comfortabeler te maken? Laat dan een Maatwerkadvies energiebesparing uitvoeren!
 

Dit wordt gedaan in samenwerking met Woningkeur.

EPA Maatwerkadvies energiebesparing


Ondanks de stijging van de energieprijzen blijven de energielasten van een huishouden vaak sterk onderbelicht. Echter door energiebesparende maatregelen te treffen, kunnen uw energielasten en dus uw maandlasten concreet verlaagd worden.

Tijdens de keuring wordt met uitgekiende software berekend wat de besparingsmogelijkheden in uw woning zijn. Per investeringsbedrag wordt direct zichtbaar welke energiebesparing dat oplevert. Gelet wordt niet alleen op de mate van besparing, maar ook op de bouwtechnische mogelijkheden en verhoging van uw wooncomfort. En zeker niet onbelangrijk: met energiebesparing draagt u bij aan een beter milieu!

Momenteel zijn er nog enkele subsidiemogelijkheden van toepassing, waardoor investeren extra aantrekkelijk wordt en terugverdienen sneller! Mede hierdoor zult u nog versteld staan hoeveel investeringen op korte termijn al rendabel zijn. Informeer bij ons naar de mogelijkheden in uw woonplaats.
 
Dit wordt gedaan in samenwerking met Woningkeur.

Copyright by MCH Media